1 Aralık 2014 Pazartesi

Flormar Complete Nail Set (White)

Geçtiğimiz haftasonu kuzenimin düğünü vardı.Malum çeşitli hazırlıklar kılık kıyafet vs. hazırlandı.Ancak en büyük sorun tırnaklarımdaydı. Çünkü uzamayan,çabucak kırılan ve soyulan tırnaklara sahibim.Bu yüzden takma tırnak alıp takarım diye düşündüm.Geçen hafta Flormar'ın mağazasına gittim.Aşağıdaki ürünü aldım,hatta bir güzel istediğim boyutlara gelsinler diye kestim törpüledim hazırladım.Tam artık düğüne kalmış birkaç saat,tırnakları yapıştırayım da ojemi süreyim dedim.Tırnaklarımda oje vs. hiçbir şey yoktu,yani tamamen temizdi.Çünkü temiz tırnağa uygulayınız diyordu.İçindeki yapıştırıcıyı sürdüm ve tırnağıma yapıştırmaya çalıştım.O da ne,yapışmıyor! Bir daha sürdüm biraz daha süreyim yapıştırıcıdan az oldu herhalde diye,yine YAPIŞMADI!!! 6-7 TL civarında aldığım ürün kısaca işe yaramıyordu.Parası bir yana ama insan böyle bir markaya güveniyor ve ona göre son dakikaya bırakmıştım nasıl olsa yapışır diye :((  Hiç değilse düğünde uzun tırnaklı olurum diye kurduğum hayaller suya düştü.


4 yorum:

  1. Merhaba ilk yorum benden sanırım :)
    sizi takibe aldım bende sayfama beklerim sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba teşekkür ederim.Bende sayfanızı takip ediyorum ve tarifleriniz harika görünüyor.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. Blogunuzu yeni keşfettim,siz mi Miskin ve beceriksizsiniz:):):)Aman yarabbim bu miskin halinizse atik halinizi çok merak ettim:):)Blog harika şeylerle doluuuu:)
    http://hobidelisii.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  4. Yapıştırıcısından kayanklanıyor bu tarz tırnakları kullanmak istediğinzde japon yapıştırıcısı kullanabilirsiniz 3-4 gün içinde tırnaklar kendiliğinden düşüyor ya da sıcak suya tuttugunuzda yumuşuyor ve çıkartabiliyorsunuz:))
    Sevgiler

    YanıtlaSil